Sunday, November 25, 2007

Tervist taas,
meilgi on juba jahedad ilmad.
Ja uudiseid on ka ... oleme ise end varustanud monede vajalike koogiriistadega, muidugi arvestades asjaolu et summa laheb maha uuriarvest. Paar kilogi ilmselt olen juurde votnud selle ajaga...
Internet on ka olema korteris, aga millegiparast on uhendusega vahetevahel probleeme ja muidugi, kuna pole oma arvutit, siis kasutan korterinaabri oma. Aga seal pole koik korras, nii et ... Ehk saan lubada endale oma arvuti... varsti, ehk aasta alguses. Ehk on poodides soodsaid allahindluseid.
Kaisime vaatamas uht paraadi (parast ohtul muidugi jalle ilutulestik), see oli paris vahva, tegin moned pildid kah, aga kahjuks see arvuti siin ei tunne ara minu kaamerat. Isegi parast kaamera tarkvara installeerimist mitte. Nii et siinkohal jarjekordselt ... vaatame pilte edaspidi.
Nuud lasen jalga, sest korterinaaber tahab ka avutisse tulla ....

2 Comments:

At 4:03 AM, Blogger Carry said...

Kusjuures mulle meenus eile just üks pooleteise aasta tagune sündmus, milles sinagi osaline. Võinohh, sündmuseks seda just nimetada ei saa, aga ikkagi. Nimelt need mõned tunnid, mis me eelmisel kevadel minu maja ees sinna võsa ette jäetud suurte betoonilahmakate peal istusime ja jogurtit/mahla jõime, päikesel end soojendada lasime ja Itaalia-reisu planeerisime. Linnud laulsid selja taga võsas ja puha. Selline helge mälestus =)

 
At 11:12 AM, Blogger Thinaa said...

Jah, toredad ajad olid :) alati on vahva tagasi moelda monusatele asjadele, mis tegelikult sellel momendil kui nad aset leiavad ei tundu sugugi nii erilised ja tahenduslikud...

 

Post a Comment

<< Home